Potrebujete pomoč?
01 / 721 50 10 info@color-photo.si

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine color-photo.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino color-photo.si podjetja Marko Senica s.p., Ljubljanska 76, 1230 Domžale, davčna številka: SI87201372, matična številka: 3677940000, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali COLORPHOTO).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine COLORPHOTO, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med COLORPHOTO in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih družbe Marko Senica s.p.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnih mestih COLORPHOTO, Marko Senica s.p.

Domov Fotografije Tehnike Studio
01 / 721 50 10 info@color-photo.si
Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam